tiistai 2. lokakuuta 2012

Kameran kanssa luonnossa


"Photo Session"


Lähikuva työkaveristani Ritvasta. Lue eteenpäin, jos haluat tietää, miten tähän päädyttiin?

Avohaarabileet olivat ja menivät eikä niitä enää järjestetty. Yhteisen asian harrastaminen oli kuitenkin lähentänyt suhdettani työkaveriini Ritvaan. Emme seurustelleet, mutta juttelimme usein muustakin kuin työasioista. Myös "open crotch -kokemuksemme tuli joskus puheeksi. Ritvaa hymyilytti, kun hän muisteli noloa viimeistä esiintymistäni avohaarahousuissa. Kuvat tapahtumasta olivat kuulema kiertäneet työkavereilla, vaikka luulin, että ne poistettiin kameran muistikortilta. En halunnut muistella koko asiaa, enkä välittänyt edes tietää kuvista - kunhan ne eivät julkisuuteen päätyisi.

Kun alastomuudesta puhuttiin, tulin maininneeksi Ritvalle, että olen ollut muutaman kerran nudistirannoilla Euroopassa, jolloin hänkin totesi olleensa. Hän harmitteli, ettei Suomessa voinut harrastaa alastomuutta kuin korkeintaan sisätiloissa. Tällöin kerroin hänelle eräästä saaresta, jossa joskus käyn ottamassa aurinkoa - ilman uimahousuja. Nina kiinnostui, ja niinpä päätin käydä näyttämässä hänelle tuota paikkaa. Yhteisestä alasti olemisesta ei sovittu.

Ajoimme veneellä saareen ja kiertelimme jonkin aikaa rannoilla. Sen jälkeen riisuimme vaatteemme ja uimme. Olimme keskustelleet aiheesta ja henkisesti valmistautuneet ajatukseen, joten vaatteiden riisuminen ja alasti uiminen tuntui täysin luonnolliselta. Olihan syy saaressa käymiseen ollut se, että näyttäisin Ritvalle paikan, jossa voi rauhassa uida alastomana.

Kuivatellessamme rantakalliolla Ritva ehdotti, että nappaisimme muutaman valokuvan toisistamme. Epäröin hieman, mutta suostuin lopulta. Otin ensiksi muutamia kuvia Ritvasta. Sen jälkeen "poseerasin" kalliolla, ja Ritva kuvasi minua.


Kun otin kuvaa Ritvasta, hän kertoi olleensa aikoinaan taidemaalareiden alastonmallina eräässä taidekoulussa. Muutama valokuvakin oli otettu. Minulla taas ei ole kokemusta mallina olemisesta, ja se taitaa näkyä kuvistakin. Ritvan mieliksi suostuin kuitenkin kuvattavaksi, vaikka minulta puuttuvat kaikki luontaiset avut valokuvamallina olemiseen. Sovimme, että kuvia ei sitten näytetä kenellekään.

Olin hieman kiusaantunut, kun Ritva kierteli kameran kanssa ja pyysi minua ottamaan erilaisia asentoja. "Emmekö jo voi lopettaa", hoputin. "Joo, joo, kohta, kohta", Ritva vastasi ja laukoi kameralla eri suunnista.


Tällä kertaa ei ollut vaaraa, että "open crotch" -tapahtuman nolo loppunäytös toistuisi, vaikka alastoman naisen kuvattavana oleminen voisi joissakin olosuhteissa toimia sopivana stimulaationa.


Vesi oli lämmintä, joten viivyimme saaressa koko päivän. Ritva puki lyhythihaisen paidan päälleen, jotta ei saisi liikaa aurinkoa. Vitsailimme hänen housuttomuudestaan. Kahlailimme matalassa hiekkarannassa ja välillä uimme.


Niin kuin tällaisissa tilanteissa helposti käy, vaikka ei ole tarkoitus, tapahtumat alkavat saada eroottisia ulottuvuuksia. Olimme ensiksi ottaneet tavallisia ranta- ja uimakuvia, mutta vähitellen otokset kävivät yhä rohkeammiksi.


Otettuaan muutamia kuvia minusta "poseeraamassa" metsän reunassa Ritva laskeutui makaamaan kalliolle. Hän soitti ystävälleen ja kertoi olevansa rannalla aurinkoa ottamassa ja uimassa. Suljettuaan kännykän Ritva viittasi minut luokseen ja pyysi kameran minulta. Ojensin sen hänelle ja olin lähdössä kävelemään kohti metsää, kun Ritva sanoi: "Hei, odota." Käännyin katsomaan, jolloin Nina sanoi "hymyä" ja nappasi alla olevan kuvan.



Jatkoimme kuvailua. Otimme meistä kahdesta muutaman yhteiskuvan automaattilaukaisimella sekä myöhemmin "taidekuvia" toistemme intiimeistä paikoista. Toistelimme kuitenkin koko ajan, että "tämä ei tarkoita mitään". Eli että emme aio ryhtyä romanttiseen suhteeseen, vaikka hieman kesäpäivän kunniaksi "irrottelemme".



Emme ryhtyneet romanttiseen suhteeseen, vaikka lähellä se oli. Päätimme nimittäin kuvaussession lopuksi ottaa yhteiskuvan intiimeistä paikoistamme. Ritva makasi selällään maassa ja minä laskeuduin hajareisin hänen jalkojensa päälle. Pidin kameraa kädessäni ja tähtäilin alueelle, jossa intiimit paikkamme olisivat lähekkäin.

"Anteeksi Ritva, tämä ei tarkoita mitään", sanoin, kun huomasin kuumottavan ja sykkivän tunteen alapäässäni. "En tarkoita mitään, näkymä vain on liian houkutteleva. Ei kai haittaa, jos..." Ritva kohotti päätään, vilkaisi minua ja hymyili. "Aivan vapaasti vaan, älä pidättele sitä, anna sen nauttia auringosta", hän lohdutteli.

Eikä "sille" tarvinnut antaa lupaa, koska se ei olisi kysynyt sitä muutenkaan. Kymmenessä sekunnissa penikseni oli niin jäykkä ja paksu ja pitkä kuin se yleensä voi olla. Se kurkisteli syvän sinistä taivasta kohti aivan kuin katsoakseen, oliko pilviä taivaanrannalla. Annoin sen kohottautua ylös tuuleen ja aurinkoon, sillä joutuuhan se yleensä olemaan yksin alhaalla pimeydessä.

Sopivaa kuvakulmaa etsiessäni siirtyilin eri paikkoihin Ritvan yläpuolella. Olimme sopineet, että otamme yhteiskuvan Open Crotch -tapahtumissa esillä olleista ruumiinosistamme. Ritva makasi rentona maassa ja kurkisteli, kun asettelin penistäni eri paikkoihin ja mietin mikä olisi hyvä asento ottaa kuva.

"Tuota jättiläistä ei uskoisi samaksi pikkukaveriksi, mikä se oli viisi minuuttia sitten", Ritva huomautti. "Eihän tuollainen mahdu edes housuihin. Kuinka pitkä se on?" Kehuminen tällaisessa asiassa, kun on hajareisin alastoman naisen päällä, kohottaa miehen kuin miehen itsetuntoa, mutta yritin silti esittää vaatimatonta. "No eihän tämä nyt ole sen kummempi kuin muillakaan, samanlaisia ne on kaikki. Tai no, ehkä se on muutaman sentin keskimääräistä pitempi, mutta niinhän olen minäkin. Olisihan se outoa, jos pitkällä miehellä kädet ja jalat ja muut ruumiinjäsenet olisivat pitempiä kuin lyhyillä miehillä, mutta tämä yksi ei."


Lopulta sain asteltua penikseni sopiviin paikkoihin, joten voin aloittaa kuvaamisen. Kokeilin erilaisia asentoja ja painoin kameran nappia. Välillä vilkaisin, millaisilta kuvat näyttivät. Tässä tilanteessa olimme lähimpänä edellä mainittua "romanttisen suhteen" alkamista. Horjahdin nimittäin ja tulin painaneeksi vahingossa penikseni kärjen kiinni Ritvan kostuneisiin häpyhuuliin, jotka olivat kiinteytyneet ja turvonneet samalla tavalla kuin minun elimeni. Tällaisessa tilanteessa heikkoluonteisen miehen kontrolli pettää, ja hän unohtaa pyhät periaatteensa ja lupauksensa ja ajattelee, että antaa mennä vain. Sen jälkeen hän työntää peniksensä naisen emättimeen, eikä nainen tähän tilanteeseen jouduttuaan yleensä ole eri mieltä, jos on koskaan ollutkaan. Näin on luonto asian järjestänyt, jotta ihmiskunnalla riittäisi jälkeläisiä.


"Taidetta" 

Mutta mepä olimme sopineet, että suhteesta ei tehdä romanttista. Eikä siitä tehty. Rajalla käytiin, mutta rajaa ei ylitetty. Muistoksi tästä hetkestä jäi kasa intiimejä valokuvia, joiden merkeissä ehkä palataan asiaan myöhemmin.

Kun aurinko alkoi painua kohti taivaanrantaa, ja ilma alkoi viiletä, keräsimme kamppeemme ja ajoimme pois saaresta. Tämän tapauksen jälkeen pidimme hieman etäisyyttä toisiimme, mutta olimme hyviä kavereita työaikana. Alastomuus ei haittaa meitä tippaakaan, ja käymme silloin tällöin yhdessä tai porukalla saunassa. Ehkä myös järjestämme joskus vielä yhteisen kuvaushetken, johon kutsumme mukaan myös Open Crotch -tapahtuman pääosassa olleet pikku apulaisemme.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti